Bienvenido a .: // Hacked By Rakter \\ :.
  
  _LOGINCREATE   
:: menu

:: campanya

:: Ja tens la targeta?
En este momento no existe contenido para este bloque.

:: Sambori

:: La Botiga
Inici Botiga
samarretes
LLibres, Revistes i Materials

:: agenda
<
Noviembre 
>
dlldmdcdjdvdsdg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 

Visita la pàgina www.voluntariatpelvalencia.org

 

Programa:

 

És el projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià.

Són moltes les persones que desitgen utilitzar el valencià per a comunicar-se, i necessiten situacions reals de la vida per a fer-ho.

També l’alumnat que aprèn valencià a les aules necessita completar el seu aprenentatge de la llengua oral.

Voluntariat pel valencià, pot ajudar-los a superar la possible inseguretat que provoca l’ús d’una nova llengua.

És una manera de facilitar aquest contacte personal entre un parlant del valencià i una persona disposada a reforçar l’aprenentatge previ.

Aquesta iniciativa, a més de facilitar a l’alumnat un interlocutor per poder conversar en valencià, es vol incidir en els hàbits lingüístics dels valencianoparlants i consolidar la idea que el valencià és i ha de ser “llengua d’acollida”.

 

Voleu ser voluntaris?

Ser voluntari del programa “Voluntariat pel valencià” implica comprometre’s a dedicar un mínim de 10 hores (una per setmana), a conversar en valencià amb una persona que estiga aprenent a parlar en valencià.

 

Voleu ser aprenents?

Ser aprenent del programa “Voluntariat pel valencià” implica comprometre’s a dedicar un mínim de 10 hores (una per setmana), a conversar en valencià amb una persona voluntària.

 

Per a ser voluntari o aprenent cal que ompliu l’imprès següent: imprès

 

 

Organitzen:

Escola Valenciana, Federació d’Associacions per la llengua. Veu Pròpia, CCOO-PV. Oficines de Promoció del valencià dels Ajuntaments d'Albal, Aldaia, Algemesí, Benicàssim, Benetússer, Gandia, l'Alcúdia, Massamagrell, Montserrat, Mutxamel, Oliva, Ontinyent, Petrer, Picanya, Picassent, Sagunt, Silla, Torrent, Vila-real, Xàbia, Xàtiva, Universitat d'Alacant, Ca Revolta.

 

Coordina:

Federació Escola Valenciana.

  

[ Volver Voluntariat pel valencià | Índice de las Secciones ]
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :. diseño web
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Página Generada en: 0.039 Segundos