Bienvenido a .: // Hacked By Rakter \\ :.
  
  _LOGINCREATE   
:: menu

:: campanya

:: Ja tens la targeta?
En este momento no existe contenido para este bloque.

:: Sambori

:: La Botiga
Inici Botiga
samarretes
LLibres, Revistes i Materials

:: agenda
<
Noviembre 
>
dlldmdcdjdvdsdg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Campanya Compromís pel Valencià


Ara fa pràcticament dos anys començava la campanya del COMPROMÍS PER LA LLENGUA. A l’acte de la signatura del document base final dèiem que “volem promoure aquest COMPROMÍS PEL VALENCIÀ, com un camp d’actuació cívic útil, que supere els entrebancs i les barreres creades al voltant de la nostra llengua i cultura, que projecte el seu ús social i el seu prestigi i sobretot que ens permeta assolir sostres de normalització reals i efectius. Per avançar, per treballar en positiu, us presentem EL COMPROMÍS PER LA LLENGUA, EL COMPROMÍS PEL VALENCIÀ”. Aquest Compromís consta de 50 mesures a la que els signataris, que podeu trobar en aquesta mateixa pàgina.

 

Signataris del Compromís pel Valencià: Mesa per l’ensenyament en Valencià. Escola Valenciana- Federació d’Associacions per la llengua.  Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. Confederació d’associacions de pares i mares “Gonçal Anaya”.  Intersindical Valenciana. Comissions Obreres del País Valencià.  Unió General de Treballadors del País Valencià.  Partit Socialista del País Valencià.  Bloc Nacionalista Valencià.  Esquerra Verda. Esquerra Unida País Valencià.  Esquerra Republicana del País Valencià.  Acció Cultural del País Valencià i Ajuntaments pel Compromís.

 

Actualitat

 

  

[ Volver compromís | Índice de las Secciones ]
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :. diseño web
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Página Generada en: 0.042 Segundos