Bienvenido a .: // Hacked By Rakter \\ :.
  
  _LOGINCREATE   
:: menu

:: campanya

:: Ja tens la targeta?
En este momento no existe contenido para este bloque.

:: Sambori

:: La Botiga
Inici Botiga
samarretes
LLibres, Revistes i Materials

:: agenda
<
Noviembre 
>
dlldmdcdjdvdsdg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 

 

 

LA PLUJA NO IMPEDEIX LA REALITZACIÓ DE LA TROBADA DE SECUNDÀRIA DE L'ALACANTÍ
 
Aquest matí s'ha celebrat al campus de la Universitat d'Alacant (en la zona del museu) la Trobada d'escoles en valencià de Secundària i Batxillerat amb la participació dels instituts de la comarca.
 
A pesar de la pluja que ha caigut des de bon de matí, l'organització ha muntat els tallers i les paradetes d'associacions i editorials en els llocs del Museu que estaven a cobert i els alumnes dels instituts han pogut gaudir de totes les activitats de la Trobada.


A les 10.00h el rector de la Universitat d'Alacant Ignasi Jiménez Raneda ha obert la Trobada amb un parlament en el qual encoratjava els nostres alumnes que tenen l'oportunitat d'estudiar en valencià a valorar-ho i alhora ha aprofitat per a fer una defensa de la identitat valenciana. Tot seguit, el president de La Cívica, Josep Lluís Martos, ha fet el lliurament de premis Sambori, el concurs de narrativa en valencià. De les activitats més participatives han estat la mostra de les Danses del Rei Moro d'Agost i el taller de dansa del ventre. El taller de jocs del món, que consistia a jocs de taula de diverses procedències també ha resultat molt interessant. Així mateix, hi ha hagut dues xarrades molt interessants, una de Física recreativa amb molta interacció per part del públic conduïda pel professor Rafa Garcia Molina, i la presentació del projecte Escoles en xarxa de Vilaweb, a càrrec de Laia Martín, un projecte que agrupa instituts de tots els territoris de parla catalana i que consisteix a fer un blog de l'institut, com una mena de revista del centre però interactiva.

La cloenda, a la 13.00h, ha anat a càrrec d'un grup de música de l'IES Sant Vicent i del grup xixonenc Mugroman amb dues cançons, que actuarà aquesta nit a les 21.00h al mateix recinte de la Trobada amb Tinc ladilles en el concert de La Gira - II Festival itinerant de música en valencià.

   

 

 

XIX TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ (l’Alacantí)

C.P. AZORIN, 13 de maig de 2007, Alacant

 

 

 

PROGRAMA

 

10.00 Cercavila amb la colla de dolçainers La Taranina. Inaguració XIX Trobada de l´Alacantí.


10:30 Tallers

  • Reciclatge, cantereria amb torn, manualitats, maquillatge, llum negra, reforestació, torró, granissat de llima,...)

 


12:30 Parlaments. Lliurament dels premis Sambori de la comarca i records als
centres i entitats col·laboradores.


13:00 Inflables/Mag.


14:00 Paella gegant


15:30 Contacontes


16:30 Música en directe: Grup Trobada


17:30 Teatre: Una de pirates


18:30 Cercavila: clausura de la trobada.

  

[ Volver Associacions / Coordinadores | Índice de las Secciones ]
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :. diseño web
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Página Generada en: 0.037 Segundos