Bienvenido a .: // Hacked By Rakter \\ :.
  
  _LOGINCREATE   
:: menu

:: campanya

:: Ja tens la targeta?
En este momento no existe contenido para este bloque.

:: Sambori

:: La Botiga
Inici Botiga
samarretes
LLibres, Revistes i Materials

:: agenda
<
Noviembre 
>
dlldmdcdjdvdsdg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Que som?


   ESCOLA VALENCIANA , Federació d'Associacions per la Llengua " és una entitat cívica que actualment integra dèsset associacions d'arreu de les comarques valencianes. Va ser constituïda legalment en 1990, si bé les associacions membres ja venien treballant de manera coordinada d'ençà de 1984, tot fent seues les aspiracions de grups d'ensenyants i de pares i mares d'alumnes que des de feia temps reivindicaven una escola arrelada al propi medi, una escola integradora i solidària que considere la llengua dels valencians com element normal de comunicació, com eina d'estudi i mitjà d'enriquiment intel·lectual i cultural.

    Els àmbits d'actuació d ‘ ESCOLA VALENCIANA són el social i l'educatiu i entre les seues activitats juntament amb les que fan referència a la defensa i extensió de l'ensenyament en valencià cal destacar la promoció d'activitats culturals i lúdiques relacionades amb l'educació i amb altres àmbits d'ús de la llengua.

    "ESCOLA VALENCIANA, Federació d'Associacions per la Llengua" té assolides unes fites que la situen com a entitat reconeguda per la seua capacitat de convocatòria en temes que li són propis, sempre des d'una perspectiva de racionalitat, respecte al criteri científic i la pràctica d'actituds que potencien l'autoestima col·lectiva i la tolerància com a valors bàsics, personals i socials.

   Entre les diverses activitats realitzades cal destacar l'organització anual de 17 trobades de Primavera que són Festes per la Llengua que convoquen arreu de les terres valencianes més de 150.000 persones, les quals de manera lúdica expressen cada any el seu suport al projecte educatiu d'escola en valencià. Sense anar més lluny l'any 2004 assistiren a les Trobades més de 170 000 persones, de sud a nord del País Valencià, demostrant la força vertebradota de les festes per la llengua. Les Trobades potencien el nostre sentiment comú d'identitat, tolerància, autoestima i respecte. Un exemple d'aquesta acció fou l'elaboració el 1995 d'un mural col·lectiu dissenyat per l'artista de renom internacional Xavier Mariscal i que va reunir el treball de més de 500 escoles i milers d'escolars sota el lema: ESTIMEM LA NOSTRA LLENGUA. Les Trobades, doncs, han esdevingut la nostra carta de presentació, una festa per a tota la familia.

 Més informació...
  

[ Volver que som? | Índice de las Secciones ]
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :. diseño web
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Página Generada en: 0.042 Segundos