Bienvenido a .: // Hacked By Rakter \\ :.
  
  _LOGINCREATE   
:: menu

:: campanya

:: Ja tens la targeta?
En este momento no existe contenido para este bloque.

:: Sambori

:: La Botiga
Inici Botiga
samarretes
LLibres, Revistes i Materials

:: agenda
<
Diciembre 
>
dlldmdcdjdvdsdg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Coordinadora de l´Alcoià-Comtat pel Valencià.

 coalcom@fev.org

 

MÉS DE 5.000 PERSONES DE FESTA PER LA LLENGUA

    Més de 5.000 persones passaren pel municipi de Planes per gaudir d'un dia de festa reivindicativa. Un total de 40 entitats comarcals  foren les organitzadores dels diferents tallers per als més menuts. A més, es feren excursions guiades pel municipi, conta-contes a càrrec de Llorenç Giménez, diverses exposicions, teatre amb Pot de Plom i, com a final de festa, un espectacular correfocs.

 

 

    

 

 

 

 

 

 

"XIX TROBADA L'AlCOIÀ I EL COMTAT" 

més informació:

www.trobades.org

 

 MARÇ 2006:

 - 5 de març,diumenge:

Senderisme des de Catamarruc a la Vall d’Alcalà.

Activitat lliure per adults i menors acompanyats.

Els que vulguen participar hauran de telefonar a l’Aulari “Tirant lo Blanc” de Planes per poder reservar el dinar i comptar les places de l’autobús de tornada. Tefèfon: 966543500 Distància a recórrer 13 Km. Primers quilòmetres de pujada fins arribar al Mas de Cantacuc des d’on podrem observar tota la comarca del Comtat. Passant el Mas s’endinsarem als termes de Benimassot i Tollos per agafar el camí del Mas de Capimona , ja en el terme de la Vall d’Alcalà . En aquest Mas podrem veure una microreserva de carrasques on podem imaginar que els donyets ens acompanyem en el nostre recorregut. Finalment arribarem al poble de la Vall d’Alcalà . Dinar de germanor al camping “La Vall”. Tornada al punt d’eixida amb autobús per agarrar els vehicles de cada participant una vegada finalitzada la jornada sobre les 17 o 18 hores.

- 10 de març,divendres:

Excursió escolar al barranc de L’Encantada. Senderisme escolar al llarg de tot el dia per als alumnes de 3r Cicle de Primària. Aproximadament es recorren uns 6 km. El recorregut començarà des de Planes amb la muntada a l’Ermita i des d’allí dalt podrem veure tota la comarca del Comtat. Continuant pel camí del Collao arribarem a la senda que ens portarà al Barranc de l’Encantada on podrem veure el toll de l’Estret i el toll del Gorg del Salt amb els seus espectaculars salts d’aigua. Escoltarem ací la llegenda que dona nom al barranc i al nostre CRA. Eixida cap al poble de Catamarruc on dinarem. Després de dinar passejarem fins a Planes on s’agafaran els autobussos de tornada a les distintes poblacions d’eixida.

- 24 de març ,divendres:

Xerrada-Col·loqui sobre “El 25 d’abril i les seues conseqüències històriques per al poble valencià”, a càrrec del periodiste Alfons Llorenç, al Centre Social “Joan Pont” de Planes.

 - 25 de març, dissabte:

Teatre al Palau de la Música de Planes. Actuació del grup de teatre de Benimarfull i el grup de teatre “El Galliner de Planes” amb representació de dues obres. Preu de l’entrada: 1 euro. - 26 de març ,diumenge: Jornada d’Esport als pobles de l’Alqueria i Benimarfull. S’iniciarà la jornada a l’Alqueria amb exibició de pilota valenciana a càrrec de l’escola de pilota de l’Alqueria i partit de futbet entre els alumnes del CRA.Continuarà la jornada amb dinar de germanor a Benimarfull i més activitats esportives. Abans de començar les activitats s’inaguraran les manisetes de record de la XIX Trobada als Aularis de “Ràfol Blanc” de l’Alqueria i “L’Albacar” de Benimarfull.

- 31 de març:

Inaguració de l’exposició sobre “ La història de l’Escola Valenciana al Centre Social “Joan Pont” de Planes. Sopar de presentació de la XIX TROBADA D’ESCOLES VALENCIANES al Mas de la Casablanca de Benimarfull. Preu : 24 euros. ABRIL 2006. - 1 d’abril,dissabte: Entrega dels Premis Sambori al Palau de la Música de Planes. 19 hores de la vesprada. Actuació de l’Orfeó de Gandia i el Quartet de Metall “ Vares del Comtat”.

- 8 d’ABRIL: DIA DE LA TROBADA A PLANES.

MATÍ

10'00h

Esmorzar popular de cabasset a la plaça

11'00h

-Passacarrer a càrrec de la banda de música de Planes -Inauguració de l'exposició "La nostra gastronomia, menjars casolans" al centre social Joan Pont. -Actuació del grup de danses La Baronia de Planes.

12'00-14'00h

Fireta, rocòdrom i jumper

VESPRADA

17'00-19'00h

- Fireta, rocòdrom i jumper (Plaça Bisbe Samus) -exposicions (Centre Social Joan Pont) - Tallers de les escoles ( C/ Sant Blai)  - Visita Turística Guiada per Planes ( Cada 30 minuts des del rocòdrom) - Contacontes: Llorenç Giménez ( centre social)

18'30h

Berenar a la plaça

19'00h

Entrada de moros i cristians populars a càrrec del gurp de xirimiters Burbaca de Planes i El Marell de l'Alqueria.

20'30h

Teatre a càrrec de Pot de Plom amb l'obra Historietes i rondalles a l'entaulat de la plaça

21'30h

-Actuació del grup Notes Soltes de l'Alqueria a l'entaulat de la plaça -Sopar: hi haurà servei de barra amb entrepans de llonganissa, rosques de cuixot i tomaca i beguda.

 

 

 

 

OBSERVACIONS: Per organitzar l’excursió escolar del 10 de març al Barranc de l’Encantada, els Centres que estiguen interessats deuran contactar amb l’Aulari “Tirant lo Blanc” de Planes, teléfon: 966543500. Aquest telèfon també serà el de contacte per a qualsevol dubte.

Per pagar els tiquets del sopar de la presentació de la Trobada caldrà ingressar al següent compte fent constar el nom i concepte de sopar:

CAM de Planes al CC següent:                                 ENTITAT        SUCURSAL     DC                COMPTE 

2 0 9 0        1 1 1 8            1 8              0 0 6 4 0 0 2 0 1 6

  

[ Volver Associacions / Coordinadores | Índice de las Secciones ]
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :. diseño web
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Página Generada en: 0.127 Segundos