Bienvenido a .: // Hacked By Rakter \\ :.
  
  Entrar/Crear Cuenta   
:: menu

:: campanya

:: Ja tens la targeta?
En este momento no existe contenido para este bloque.

:: Sambori

:: La Botiga
Inici Botiga
samarretes
LLibres, Revistes i Materials

:: agenda
<
Noviembre 
>
dlldmdcdjdvdsdg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

:: : Cinema a l'Escola 2005

 

 

Escola Valenciana- Federació d’associacions per la Llengua engega conjuntament amb la Universitat de València i la Universitat Politècnica el cicle de cinema infantil i juvenil en valencià als Cinemes ABC El Saler.

 

Escola Valenciana conjuntament amb els serveis de normalització lingüística i les àrees de cultura dels diferents Ajuntaments, coordina la distribució de la còpia en valencià de Tirant lo Blanc a diferents poblacions. Gandia, Burjassot Torrent, Montserrat,  Almassora, Xixona, Picassent i Dénia són les primeres en confirmar en adherir-se a la distribució de cinema en valencià. És el primer pas per a la creació del Circuit de Cinema en Valencià.

Més informació sobre el Circuit de Cinema en Valencià i sobre el projecte de Cinema a l'Escola al telèfon d'Escola Valenciana 963472783 i al correu cinema@fev.org 

Coincidint amb:

-Tirant lo blanc  porta un més en cartellera en valencià, i continua, als UGC Cine Cité Voluntariat pel Valencià va al Tirant.En la primera volta en anys on es comença una programació regular en valencià. La pel.lícula Honor de Cavalleria adaptació del Quixot feta en valencià que es presentarà a Cannes també es pot vore en valencià als cinemes Albatros de València.

-Finalitza amb gran èxit el Cicle de Cinema en Valencià de les Universitats, amb les sessions de gom a gom Cicle de Cinema en valencià. Un cicle que s'ha extés enguany a Castelló, Alacant, Gandia, Alcoi. En una completa programació de cinema comercial en valencià.

 

-S’obrin les bases de la segona edició del festival de cinema en valencià l’Inquiet. En la secció Inquieta coordinada per Escola Valenciana i Sambori més de 30 curtmetratges presentats d'escoles i instituts en 2005.  Inquiet, Festival de cinema en valencià

-Dintre del marc de la Trobada al Marítim del 20 de Maig a València, on també hi hauran tallers de cinema en valencià, l'Inquiet està a les trobades. Trobada València

Aquest any Escola Valenciana ha apostat decididament pel “Cinema a l’escola” en un projecte per potenciar el Cinema en Valencià. El cinema és una eina d’educació per això Escola Valenciana crea el projecte integral en què els xiquets i xiquetes aniran al cinema però també el cinema anirà a l’escola per aprendre com vore cinema, per aprendre com fer cinema, i per a saber relacionar-se amb el món audiovisual, amb la televisió i amb la publicitat, i tot en valencià.

Al mateix temps Escola Valenciana entregarà dossiers pedagògics als professors i professores per a l’aprenentatge de les eines del llenguatge audiovisuals per part dels alumnes. Amb l’objectiu d’educar en les noves formes de comunicació i promocionar eines més responsables per veure cinema i televisió.

ZONA DE DESCARREGA

Descarrega la Falca de ràdio

Descarrega els tràilers de les pel.lícules

 

Descarrega els dossiers pedagògics

Chiken Little; Harry Potter

Escola Valenciana, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València van presentar ahir el cicle de cinema infantil i juvenil en valencià que teindrà llocs als Cinemes ABC Saler. La Iniciativa va adreçada a esoles i instituts i preveu 12 sessions de dilluns a divendres i es preveu una assistència de 6.000 alumnes.  A la roda de premsa van assistir Antoni Llabrés, cap de política lingüística de la UV, Josep Cortés, representant l'àrea de política lingüística de la UPV i Diego Gómez, president d'Escola Valenciana que va destacar que "una vegada mésla universita i l'escola valenciana han fet els dures de la Generalitat, que tampoc en matèria de cinema ha mogut un dit.

Escolta la falca del Cinema en Valencià fent clik ací.


--------------------------------------------------------
Enviado por gerard el Sábado, 15 septiembre a las 10:17:20 (714 Lecturas)
(Comentarios? | Puntuaci� 0)

:: : VOLUNTARIAT COMPLET SOLIDARIS I EN CONNEXIÓ


--------------------------------------------------------
Enviado por gerard el Miércoles, 23 mayo a las 13:32:22 (834 Lecturas)
(Comentarios? | Puntuaci� 0)

:: : Formulari demanda de línia en valencià

 

Per què la campanya? - Mira el Vídeo promocional - Descarrega la Falca de Ràdio amb Núria Roca - Decarrega el banner i posa'l a la teua web. - FORMULARI DE DEMANDA DE LÍNIA EN VALENCIÀ

En el cas que ni l’Ajuntament ni la Generalitat no li atorguen plaça en valencià al teu fill o filla pots presentar ací una reclamació davant del Comissió Municipal d’Escolarització i també al Servei Territorial d’Ensenyament ja que no s’estaria complint un manament bàsic de la legislació vigent i nosaltres li ajudarem des d’Escola Valenciana a resoldre-la al seu favor i aconseguir ensenyament en valencià per al seu fill o filla.

Si tens algun problema o algun dubte pots telefonar-nos al 963472783 o enviar-nos un correu electrònic matricula@escolavalenciana.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 


--------------------------------------------------------
Enviado por gerard el Lunes, 21 mayo a las 18:22:54 (624 Lecturas)
(Llegir més... | Puntuaci� 0)

:: : MATRICULA EN FUTUR, MATRICULA EN VALENCIÀ

Benvinguts i benvingudes a la campanya.

Per què la campanya? - Mira el Vídeo promocional - Descarrega la Falca de Ràdio amb Núria Roca - Decarrega el banner i posa'l a la teua web. - FORMULARI DE DEMANDA DE LÍNIA EN VALENCIÀ

Què cal fer per matricular el teu fill o filla a l'escola en valencià?

Cal que et poses en contacte amb el teu Ajuntament que és qui adjudica la matricula del teu poble (buscar el telèfon). Cal que preguntes pel Departament d’Educació. Ells t’informaran de l’Escola o Institut que s’encarrega de la coordinació dels programes d’ensenyament en valencià (què és el PEV?) o el programa d’immersió lingüística (què és el PIL?). En el cas que no et donen resposta favorable en l’Ajuntament o l’Escola, cal que telefones al Servei Territorial d’Ensenyament de la teua província (buscar el telèfon). En el cas que ni l’Ajuntament ni la Generalitat no li atorguen plaça en valencià al teu fill o filla ací pots presentar una reclamació davant del Comissió Municipal d’Escolarització i també al Servei Territorial d’Ensenyament ja que no s’estaria complint un manament bàsic de la legislació vigent i nosaltres li ajudarem des d’Escola Valenciana a resoldre-la al seu favor i aconseguir ensenyament en valencià per al seu fill o filla.

Matricula en futur, matricula en valencià

1. Com puc trobar el telèfon del meu Ajuntament?
2. Com puc trobar el telèfon del meu Servei Territorial?
3. On puc trobar els documents per a la matriculació?
4. Com trobar l’escola que fa ensenyament en valencià?
5. Quines modalitats d’ensenyament en valencià hi ha?
6. Com puc trobar el telèfon dels inspectors?

Com puc trobar el telèfon del meu Ajuntament?

Guia de Municipis en pdf.

>> Inici

Com puc trobar el telèfon del meu Servei Territorial?

Telèfons del Servei Territorial d’Ensenyament Provincial:

Castelló 964358470
València 961964110
Alacant 965935006

>> Inici


On puc trobar els documents per a la matriculació?

Admissió d’alumnes:
http://www.cult.gva.es/dgcd/admisal/admisal.htm

• Annex II - Confirmació de plaça
• Annex III - Sol·licitud d'admissió en Educació Infantil i Ensenyament Bàsics
• Annex IV (bis) - Sol·licitud d'admissió en batxillerat
• Annex V - Sol·licitud d'admissió en Cicles Formatius de Grau Mitjà
• Annex VI - Criteri Renda de la Unitat Familiar

>> Inici

Com trobar l’escola que fa ensenyament en valencià?

Fes clik a http://www.cult.gva.es/dgcd/dgcdtemp/dghome.htm
Tria la teua població. Escull l’escola que desitges fent clik a l’enllaç 46XXXX i comprova que fa PEV (Ensenyament en valencià) o PIL (Immersió Lingüística)

La Conselleria de Cultura i Educació té l’obligació de garantir l’ensenyament en valencià. En el cas que no s’acomplisca, presenta la teua sol·lictud o demanda d’ensenyament en valencià ací.

>> Inici

Quines modalitats d’ensenyament en valencià hi ha?

ELS PROGRAMES D’EDUCACIÓ BILINGÜE EN EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMARIA
El sistema educatiu valencià articula en els centres d’Educació Infantil i Primària, dels municipis de territoris de predomini lingüístic valencià, tres programes d’Educació Bilingüe:

• El Programa d’Ensenyament en Valencìa (PEV). Si vols Línia en Valencià
• El Programa d’Immersió Lingüística (PIL) Si vols Línia en Valencià
• El Programa d’Incorporació Progressiva (PIP). Si no vols Línia en Valencià

PROGRAMA D’ENSENYAMENT EN VALENCIA (PEV) (Línia en Valencià)
És un programa d’educació bilingüe dissenyat per a alumnat majoritàriament valencianoparlant.
Comença usant majoritàriament el valencià com a llengua d’ensenyament, incorporant-se l’àrea de castellà des del primer moment. Es poden incorporar tantes àrees com calga en castellà o en valencià per aconseguir fer bilingüe l'alumnat.
La llengua estrangera s’hi incorpora en 3r. de Primària.

PROGRAMA D’IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA (PIL) (Línia en Valencià)
És un programa d’educació bilingüe dissenyat per a alumnat majoritàriament castellanoparlant.
Comença usant majoritàriament el valencià com a llengua d’ensenyament, incorporant-se l’àrea de castellà durant el primer o segón cicle de Primària.
Es poden incorporar tantes àrees en castellà i en valencià com calga per aconseguir un alumnat bilingüe.
La llengua estrangera s’hi incorpora en 3r. de Primaria.

PROGRAMA D’INCORPORACIÓ PROGRESSIVA (PIP) (Línia en Castellà)
Quan en centres situats en els municipis de predomini lingüístic valencià no s'apliquen els programes anteriors.
Comença usant majoritàriament el castellà com a llengua d'ensenyament, incorporant-se l'àrea de valencià com a matèria des del primer moment. En el programa s’impartirà en valencià, entre les àrees no lingüístiques, com a mínim, l'Area de Coneixements del medi natural, social i cultural a partir del tercer curs d'Educació Primària.

>> Inici

Com puc trobar el telèfon dels inspectors?

Telèfons d’Inspecció Educativa Provincial:

Castelló 964358493
València 961964180
Alacant 965935007

>> Inici

 


--------------------------------------------------------
Enviado por gerard el Lunes, 21 mayo a las 12:07:15 (1657 Lecturas)
(Llegir més...10510 bytes m� | Puntuaci� 0)

:: : Vídeo Matricula en Futur

Per què la campanya? - Mira el Vídeo promocional - Descarrega la Falca de Ràdio amb Núria Roca - Decarrega el banner i posa'l a la teua web. - Matricula al teu fill/a

Veure més vídeos d'Escola Valenciana


--------------------------------------------------------
Enviado por gerard el Jueves, 17 mayo a las 15:07:06 (1657 Lecturas)
(Llegir més...2 Cometarios | Puntuaci� 0)

:: : ESCOLA TELEVISIÓ

LLISTAT DE VÍDEOS PROPIS D'ESCOLA VALENCIANA I PRODUCCIONS QUE ENS HAN ENVIAT LES TELEVISIONS

 

VOLUNTARIAT 2007 FRAGMENT COMPLET SOLIDARIS I EN CONNEXIÓ

 

APRENDRE VALENCIÀ MÉS ENLLÀ DE L'ESCOLA

 

VÍDEO MATRICULA EN VALENCIÀ

 

VÍDEO GIRA A BARCELONA

 

PRESENTACIÓ D'ESCOLES EN XARXA A PRIMÀRIA    

 

VÍDEO PRESENTACIÓ DEL DISC DE LA GIRA 2007

 

VIDEO TROBADA VALÈNCIA

 

LES TROBADES DE SUECA I QUATRETONDA   

 

"JA EN TENIM PROU" A LA XARXA

 

VÍDEOS PRESENTACIÓ TROBADES 2007

 

SI EM DIUS ADÉU...

ESCOLA VALENCIANA AMB TV3   

 

ESCOLA VALENCIA PREMIA UN CURTMETRATGE ALS TIRANT

 

NOU VIDEO CLIP DELS SVA-TERS

 

LA IV NIT A INFOTV   

 

CINEMA A L'ESCOLA S'EXTÉN AMB MILERS D'ALUMNES

 

NOU DISC D'ÒSCAR BRIZ

 

VÍDEO DEMANDA A CONSELLERIA D'EDUCACIÓ

 

VILAWEB TV ESTRENA NOU FORMAT 

PRESENTACIÓ DEL DISC DE LA GIRA DELS MÚSICS I CANTANTS EN VALENCIÀ

 

ELS REIS PORTEN CINEMA EN VALENCIÀ i VIDEOJOCS EDUCATIUS

 

VÍDEO PRIMER DIA

 

LA PRESENTACIÓ A BARCELONA DEL LLIBRE VERD I IV CONGRÉS  

 

ELS VIDEOS DEL CONGRÉS: LLIURAMENT I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE VERD

 

VÍDEO PRESENTACIÓ IV CONGRÉS

 

VIDEOS DELS PREMIS OVIDI I DEL VOLUNTARIAT

 

PRESENTATS ELS FINALISTES DELS PREMIS OVIDI MONTLLOR A LA MÚSICA EN VALENCIÀ

 

VÍDEOS TROBADES I COMPROMÍS PEL TERRITORI

 

LES TROBADES D'ESCOLA VALENCIANA PER LA SOCIETAT SOSTENIBLE

 

VÍDEOS D'ESCOLA VALENCIANA

 

 

BENVINGUTS. VÍDEO SOBRE VEU PRÒPIA

 

VÍDEO CINEMA A L'ESCOLA

 

TROBADA QUATERTONDA.   

 

TROBADA VALÈNCIA 2006  

 

ESCOLES EN XARXA DE PUÇOL  

 

PREMIS OVIDI 2006.

 

PRESENTACIÓ TROBADES 2007

 

PRESENTACIÓ TROBADES 2006

 

VÍDEO DEL VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ

 

JORNADA DE MERCAT CULTURAL DE LA FOLC

 

PRESENTACIÓ LLIBRE VERD

 

PRESENTACIÓ COMPROMÍS PEL TERRITORI

 

VALENCIANS AMB TV3. VÍDEO VILAWEB 

 

MANIFESTACIÓ COMPROMÍS PEL TERRITORI

 

PRESENTACIÓ DELS PREMIS OVIDI 2006

 

CURTMETRATGE GUARDONAT PER ESCOLA VALENCIANA

 

FINALISTES PREMIS OVIDI 2006

 


--------------------------------------------------------
Enviado por gerard el Miércoles, 16 mayo a las 17:08:04 (1165 Lecturas)
(Comentarios? | Puntuaci� 0)

:: : L'auca 1707-2007

Auca

Auca de la batalla d'Almansa. 1707-2007, el futur és nostre. Bromera i Escola Valenciana han elaborat un auca sobre la batalla d’Almansa, com a recurs didàctic per a les escoles i els instituts. Ací pots descarregar-te-la gratuïtament en dos formats: en color, per a penjar-la a la classe, i en blanc i negre, perquè es puguen fer còpies per a acolorir. L’objectiu d’aquesta iniciativa és acostar als alumnes, en el 300 aniversari de la desfeta d’Almansa, un esdeveniment que va significar la pèrdua dels furs i que va marcar la nostra història.
 

  Títol Autor/a

PDF

Kb

Auca
Almansa 1707
(A COLOR)
Francesc Xavier Gomis 1.590
  Auca
Almansa 1707 (EN B/N)
Francesc Xavier Gomis 925

Almansa 1707. Després de la batalla

Vent d'Almansa


--------------------------------------------------------
Enviado por gerard el Lunes, 02 abril a las 12:23:57 (3373 Lecturas)
(Llegir més...153 Cometarios | Puntuaci� 0)

.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :. diseño web
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Página Generada en: 0.082 Segundos