Bienvenido a .: // Hacked By Rakter \\ :.
  
  Entrar/Crear Cuenta   
:: menu

:: campanya

:: Ja tens la targeta?
En este momento no existe contenido para este bloque.

:: Sambori

:: La Botiga
Inici Botiga
samarretes
LLibres, Revistes i Materials

:: agenda
<
Noviembre 
>
dlldmdcdjdvdsdg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

COMENÇA LA CAMPANYA PER UNA ESCOLA MULTILINGÜE
Enviado el Miércoles, 07 enero a las 20:12:26 por gerard

Escola Valenciana , entitat membre de la Plataforma per l’Ensenyament Públic i entre altres qüestions especialitzada en el tractament de les llengües en l’àmbit escolar, ha encetat hui la campanya Per una Escola Plurilingüe, amb l’objectiu de sumar adhesions de consells escolars, ampes, comissions de coordinació pedagògica, sindicats i entitats del món de l’ensenyament. A més, l’entitat cívica recull en la campanya propostes de millora del document presentat per la FEV el mes de desembre  i que es faran arribar en l’encontre negociador del proper 19 de gener amb la Conselleria d’EducacióAbans de començar la campanya el pla ja compta amb el recolzament de l’Associació d’Inspectors (ADIDE) i del sindicat CCOOPV, i hui s’ha fet arribar a la resta de membres de la Plataforma per l’Ensenyament Públic.

A més, les coordinadores comarcals d’Escola Valenciana tenen previst fer assemblees comarcals d’escoles per debatre l’aplicació del plurilingüisme i recollir noves propostes. L’objectiu es ser la veu dels centres valencians durant les negociacions. Les presentacions comencen el 14 de gener a l’Horta Nord i es prolongaran fins el mes de març.

El Pla per l’Escola Multilingüe presentat per Escola Valenciana  el 10 de desembre assenta les bases per potenciar les capacitats lingüístiques de l’alumnat en les dues llengües oficials i en una tercera llengua que s’introduiria a partir dels 4 anys per mòduls i en grups reduïts al 50%. Aquest procés s’incrementaria paulatinament en posteriors cursos.  La formació del professorat és un dels aspectes fonamental , i el final del viatge ha de ser que el 100% de mestres estiguen capacitats en tres llengües. Evidentment, cal començar de forma paulatina, el que implicaria assegurar un mínim de 5 mestres trilingües per centre. A l’actualitat els centres valencians compten amb una xifra que oscil·la entre un i tres mestres trilingües, dades amb les quals és impossible millorar la competència lingüística des alumnes valencians.

El gerent d’Escola Valenciana, Àngel Martí, ha afirmat que “anirem a la negociació amb el recolzament i propostes de dotzenes de centres i entitats, la postura de la FEV serà oberta i dialogant però ferma”.


 
"Logeo" | Entrar/Crear Cuenta | 0 Cometarios
  
Los comentarios son propiedad de quien los envi� No somos responsables por su contenido.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :. diseño web
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Página Generada en: 0.200 Segundos