Bienvenido a .: // Hacked By Rakter \\ :.
  
  Entrar/Crear Cuenta   
:: menu

:: campanya

:: Ja tens la targeta?
En este momento no existe contenido para este bloque.

:: Sambori

:: La Botiga
Inici Botiga
samarretes
LLibres, Revistes i Materials

:: agenda
<
Noviembre 
>
dlldmdcdjdvdsdg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Notícia: FONT DE MORA NOMÉS PREVEU EL MATERIAL "DANNY AND DADDY"
Enviado el Martes, 30 diciembre a las 18:16:49 por gerard

Notícies

La Conselleria va anunciar fa dues setmanes que destinaria un total de  1.564.000 euros a materials per als centres, el mateix import que costarà la compra d’un únic material encarregat  a la Fundació afí a la Generalitat Valenciana Qualitat i Educació.  Escola Valenciana recorda al Consell que es va comprometre a negociar i que aquest és només un anunci unilateral sense comptar amb la comunitat educativa. L’entitat cívica, que es reunirà amb la Conselleria el proper 19 de gener, aposta per destinar aquests recursos als centres i que ells trien els materials didàctics adients als seu alumnat.A més, Escola Valenciana ha recordat al Conseller que el Pla Plurilingüe deu incorporar materials per atendre les necessitats didàctiques de les dues llengües oficials, no només l’anglés. Diego Gómez, president d’Escola Valenciana, ha instat el conseller a “assegurar la presència de 5 mestres trilingües per centre, de caminar cap al plurilingüisme partint del bilingüisme i d’escoltar la comunitat educativa”.  Gómez ha preguntat a la Conselleria que desvele “quants milions d’euros ha costat ja l’aventura de Ciutadania en anglés quina ha estat la inversió dels fons públics valencians en la recent campanya de publicitat que defensa la gestió del Govern de Camps en aquesta matèria”. Finalment, el president d’Escola Valenciana ha restat importància als anuncis del Conseller Font de Mora ja que “ens té acostumats a presentar dia si dia i dia també projectes i ocurrències que després retira o els hi aplica moratòries, ha perdut credibilitat”.

Així mateix, Escola Valenciana ha assegurat que insistirà davant l’Alta Inspecció Educativa a pronunciar-se sobre les responsabilitats del Conseller Font de Mora en “la situació dels alumnes de secundària durant aquests mesos com a conseqüència de les seues decisions”.

La comissió d’Educació d’Escola Valenciana s’ha reunit aquest matí a València per preparar les propostes que durà a la reunió de gener sobre Plurilingüisme. L’entitat cívica encetarà una campanya de promoció del seu Pla per l’Escola Plurilingüe als centres escolars i a la comunitat educativa a partir del 7 de gener


 
Topicos Asociados

Notícies

"Logeo" | Entrar/Crear Cuenta | 0 Cometarios
  
Los comentarios son propiedad de quien los envi� No somos responsables por su contenido.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :. diseño web
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Página Generada en: 0.040 Segundos