Bienvenido a .: // Hacked By Rakter \\ :.
  
  Entrar/Crear Cuenta   
:: menu

:: campanya

:: Ja tens la targeta?
En este momento no existe contenido para este bloque.

:: Sambori

:: La Botiga
Inici Botiga
samarretes
LLibres, Revistes i Materials

:: agenda
<
Junio 
>
dlldmdcdjdvdsdg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

V NIT D'ESCOLA VALENCIANA - 29 DE FEBRER A GODELLA
Enviado el Lunes, 28 enero a las 11:04:47 por gerard

Notícies

Pavelló d’Esports de Godella (Avda. de les Acàcies, 14) a les 20 hores.

PREUS I VENDA D'ENTRADES

20 € Espectacle V Nit d’Escola Valenciana i Sopar  de càtering dret. Reserves al 96 347 27 83.  Places limitades.

5 € Espectacle V Nit d’Escola Valenciana. Entrades a la venda a Escola Valenciana i al  Poliesportiu Municipal  de Godella, c/ Ramón y Cajal. Horari: de 9 a  20 h.Ja en van cinc!

Esteu tots i totes convidats a la V Nit d’Escola Valenciana, la vostra nit, la de les persones que creieu en un projecte social per a potenciar el valencià en tots els àmbits lingüístics.

 

Presentarà l’acte l’actriu valenciana Rosanna Pastor i l’amenitzarà el prestigiós grup de danses Alimara amb l'espectacle “Alimara 30 anys”, un recull de danses tradicionals que el grup no representa de forma aïllada, sinó que els dóna sentit contextualitzant-les en les festes en les quals se solien ballar.

 

La raó de ser de les Nits d’Escola Valenciana és la presentació de les activitats anuals de l’entitat. És la Nit en la qual es mostra oficialment la imatge de les Trobades i el lema que les encapçala, en aquest cas el de 2008.

 

Sense oblidar que les Nits d’Escola Valenciana són també vetllades de reconeixement a persones que viuen en valencià.

 

A la V Nit de l’Escola Valenciana s’atorgaran 4 guardons:

 

  • Guardó a  l’Ús Social del Valencià. Club de bàsquet Pamesa València
  • Guardó Extraordinari. Andreu Alfaro.  
  • Guardó a la Trajectòria Individual . Vicent Pascual.
  • Guardó a la Iniciativa Cultural Col·lectiva.  l’Associació Tractat d’Almisrà.

 

Enguany que s’acompleixen 25 anys de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià, Escola Valenciana vol guardonar la trajectòria de  Vicent Pasqual, una persona que des de fa anys ha centrat el seu treball en la normalització de la nostra llengua. Un mestre de mestres, que ha elaborat tota classe de materials educatius centrats en l’ensenyament del valencià i un expert en didàctica de llengües.

 

2008 està marcat per una data històrica molt significativa, el 800 aniversari del naixement de Jaume I. Des de fa més de 30 anys l’associació Tractat d’Almisrà ret homenatge al rei que va fundar l’antic Regne de Valencia representant un episodi històric que va ocórrer al Camp de Mirra. Allí Jaume I i el rei de Castella signaren un pacte de divisió territorial, en el qual les terres des del Camp de Mirra fins a Xàtiva quedaven definitivament dins del Regne de València.  Per l’esperit de recuperació de la nostra memòria històrica, Escola Valenciana ha volgut premiar el treball d’una associació com la del Tractat d’Almisrà, que cada 25 d’agost representa un tros ben significatiu de la nostra història.

 

Pel que fa al Club de bàsquet Pamesa València, està realitzant  una tasca extraordinària per a la normalització de l’ús del valencià en tots els seus àmbits d’actuació, molt especialment en el camp de l’oci, el temps lliure i l’esport. Un exemple és l’ús del valencià a la megafonia dels partits i a la pàgina web del club. El Pamesa València és comunica en valencià i que això ho faça una entitat amb la projecció social que té aquest club fa que es convertesca en un model de normalitat lingüística per a l’afició esportiva valenciana.

 

La V Nit se celebra a Godella i allí mateix té el seu taller un dels nostres artistes més universals, l’escultor Andreu Alfaro. Pel seu compromís amb el País Valencià i per ser un home universal arrelat a la seua terra, Escola Valenciana ha volgut dedicar-li la Nit de 2008 atorgant-li el guardó extraordinari.

Descarrega't la TargetaVnit

Més informació a 96 347 27 83


 
Topicos Asociados

Notícies

"Logeo" | Entrar/Crear Cuenta | 0 Cometarios
  
Los comentarios son propiedad de quien los envi� No somos responsables por su contenido.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :. diseño web
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Página Generada en: 0.240 Segundos