Bienvenido a .: // Hacked By Rakter \\ :.
  
  Entrar/Crear Cuenta   
:: menu

:: campanya

:: Ja tens la targeta?
En este momento no existe contenido para este bloque.

:: Sambori

:: La Botiga
Inici Botiga
samarretes
LLibres, Revistes i Materials

:: agenda
<
Mayo 
>
dlldmdcdjdvdsdg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

: Cinema a l'Escola 2005
Enviado el Sábado, 15 septiembre a las 10:17:20 por gerard

web

 

 

Escola Valenciana- Federació d’associacions per la Llengua engega conjuntament amb la Universitat de València i la Universitat Politècnica el cicle de cinema infantil i juvenil en valencià als Cinemes ABC El Saler.

 

Escola Valenciana conjuntament amb els serveis de normalització lingüística i les àrees de cultura dels diferents Ajuntaments, coordina la distribució de la còpia en valencià de Tirant lo Blanc a diferents poblacions. Gandia, Burjassot Torrent, Montserrat,  Almassora, Xixona, Picassent i Dénia són les primeres en confirmar en adherir-se a la distribució de cinema en valencià. És el primer pas per a la creació del Circuit de Cinema en Valencià.

Més informació sobre el Circuit de Cinema en Valencià i sobre el projecte de Cinema a l'Escola al telèfon d'Escola Valenciana 963472783 i al correu cinema@fev.org 

Coincidint amb:

-Tirant lo blanc  porta un més en cartellera en valencià, i continua, als UGC Cine Cité Voluntariat pel Valencià va al Tirant.En la primera volta en anys on es comença una programació regular en valencià. La pel.lícula Honor de Cavalleria adaptació del Quixot feta en valencià que es presentarà a Cannes també es pot vore en valencià als cinemes Albatros de València.

-Finalitza amb gran èxit el Cicle de Cinema en Valencià de les Universitats, amb les sessions de gom a gom Cicle de Cinema en valencià. Un cicle que s'ha extés enguany a Castelló, Alacant, Gandia, Alcoi. En una completa programació de cinema comercial en valencià.

 

-S’obrin les bases de la segona edició del festival de cinema en valencià l’Inquiet. En la secció Inquieta coordinada per Escola Valenciana i Sambori més de 30 curtmetratges presentats d'escoles i instituts en 2005.  Inquiet, Festival de cinema en valencià

-Dintre del marc de la Trobada al Marítim del 20 de Maig a València, on també hi hauran tallers de cinema en valencià, l'Inquiet està a les trobades. Trobada València

Aquest any Escola Valenciana ha apostat decididament pel “Cinema a l’escola” en un projecte per potenciar el Cinema en Valencià. El cinema és una eina d’educació per això Escola Valenciana crea el projecte integral en què els xiquets i xiquetes aniran al cinema però també el cinema anirà a l’escola per aprendre com vore cinema, per aprendre com fer cinema, i per a saber relacionar-se amb el món audiovisual, amb la televisió i amb la publicitat, i tot en valencià.

Al mateix temps Escola Valenciana entregarà dossiers pedagògics als professors i professores per a l’aprenentatge de les eines del llenguatge audiovisuals per part dels alumnes. Amb l’objectiu d’educar en les noves formes de comunicació i promocionar eines més responsables per veure cinema i televisió.

ZONA DE DESCARREGA

Descarrega la Falca de ràdio

Descarrega els tràilers de les pel.lícules

 

Descarrega els dossiers pedagògics

Chiken Little; Harry Potter

Escola Valenciana, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València van presentar ahir el cicle de cinema infantil i juvenil en valencià que teindrà llocs als Cinemes ABC Saler. La Iniciativa va adreçada a esoles i instituts i preveu 12 sessions de dilluns a divendres i es preveu una assistència de 6.000 alumnes.  A la roda de premsa van assistir Antoni Llabrés, cap de política lingüística de la UV, Josep Cortés, representant l'àrea de política lingüística de la UPV i Diego Gómez, president d'Escola Valenciana que va destacar que "una vegada mésla universita i l'escola valenciana han fet els dures de la Generalitat, que tampoc en matèria de cinema ha mogut un dit.

Escolta la falca del Cinema en Valencià fent clik ací.


 
Topicos Asociados

web

"Logeo" | Entrar/Crear Cuenta | 0 Cometarios
  
Los comentarios son propiedad de quien los envi� No somos responsables por su contenido.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :. diseño web
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Página Generada en: 0.474 Segundos