Bienvenido a .: // Hacked By Rakter \\ :.
  
  Entrar/Crear Cuenta   
:: menu

:: campanya

:: Ja tens la targeta?
En este momento no existe contenido para este bloque.

:: Sambori

:: La Botiga
Inici Botiga
samarretes
LLibres, Revistes i Materials

:: agenda
<
Noviembre 
>
dlldmdcdjdvdsdg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Notícia: MATRICULA EN FUTUR, MATRICULA EN VALENCIÀ
Enviado el Martes, 15 mayo a las 18:41:36 por gerard

Notícies

Escola Valenciana ha presentat este matí a l’IES Lluís Vives la Campanya Matricula en Futur, Matricula en Valencià. Es tracta d’una campanya que naix amb motiu de l’inici del període de matriculació als centres d’infantil i primària i que té com a principal objectiu  promocionar la matrícula a les línies en valencià. En aquest sentit, la campanya va especialment adreçada als pares i mares amb fills de tres anys en edat d’encetar el període escolar obligatori. Veure continuació nota de premsa.

Veure vídeo complet ací (3 min)Per què la campanya? - Mira el Vídeo promocional - Descarrega la Falca de Ràdio amb Núria Roca - Decarrega el banner i posa'l a la teua web. - Matricula al teu fill/a

 

Escola Valenciana ha explicat que tant l’IVAQE (Institut Valencià d’Avaluació i Qualitat Educativa), la comunitat educativa, les universitats i altres entitats coincideixen en afirmar que els programes d’educació bilingüe òptims són els d’Ensenyament en Valencià i els d’Immersió lingüística.

 

La presentadora de televisió valenciana Núria Roca i l’actor d’Autoindefinits Alfred Picó han apadrinat el projecte i faran difusió de la campanya. Picó, que ha assistit hui a la roda de premsa, ha insistit que “matricular en valencià és matricular en futur, personalment no en tinc cap dubte, els meus fills estudien en valencià, perquè dominaran a la perfecció les dues llengües, perquè aprendran amb més facilitat l’anglés i perquè estudiaran la nostra cultura amb la millor atenció”.

 

D’altra banda, Núria Roca ha estat l’encarregada de enregistrar la falca de ràdio promocional de la campanya. En aquest sentit, la presentadora s’ha mostrat convençuda a col·laborar en la promoció de les línies en valencià perquè “és un model d’ensenyament de qualitat i perquè tots volem el millor pels nostres fills i filles”. La falca radiofònica consisteix en un rap cantat per xiquets que parla de “Atenció, Idiomes, Cultura i Futur” i on Núria Roca explica que “jo he estudiat en futur, he estudiat en valencià. Perquè volem el millor pels nostres fills i filles matricula en futur, matricula en valencià”. Escola Valenciana ha destacat la importància de comptar amb la col·laboració de Núria Roca ja que “és una persona que ha estudiat en valencià, i que és un referent important i reconegut a la societat valenciana”. La presentadora té a l’actualitat un fill de set mesos, i utilitza a casa el valencià com a llengua habitual.

 

La campanya consta a més de 150.000 tríptics promocionals i 5.000 cartells. Aquests es repartiran a les portes de les escoletes infantils,  a més d’encartar-se en diferents publicacions periòdiques. Escola Valenciana compta també amb la col·laboració de 30 estudiants de magisteri que promocionaran la imatge gràfica de la campanya. El projecte tindrà especial incidència en les ciutats de València, Elx i Ontinyent, tot i que tindrà presència a totes les comarques valencianes.

 

Els tríptics expliquen de forma resumida i senzilla cincs punts bàsics de l’ensenyament en valencià: Educació de Qualitat, Millor atenció a l’alumne, Major comprensió d’altres idiomes, Compromís amb la Cultura i Més Possibilitats de Futur. El tríptic està escrit en Valencià i hi ha versions traduïdes al castellà, anglés, romanés i àrab. En aquest sentit Escola Valenciana fa anys que treballa intensament l’acollida dels nouvinguts en el context valencià, i les línies en valencià són les úniques que garanteixen una correcta integració en la nostra cultura i les dues llengües del País Valencià.

 

La campanya “Matricula en Futur, Matricula en Valencià” també tindrà una forta implantació a internet. S’ha creat un espai web amb tota la informació per a matricular en valencià i a més hi haurà una campanya de banners en diaris electrònics i les webs de sindicats i ampes.

 

A més, Escola Valenciana compta amb el suport de FAPA València i els sindicats STPV, CCOOPV. i UGT

 

D’altra banda, Diego Gómez, president d’Escola Valenciana ha recordat que “després de 24 anys de la Llei d’Ús i Ensenyament en Valencià només una quarta part dels alumnes estudien en valencià, i això és responsabilitat de la Generalitat valenciana, falta de promoció i sobretot falta oferta”. Gómez ha afegit que “estem segurs que milers de pares i mares no podran matricular els seus fills en valencià perquè no hi ha oferta”. En aquest sentit, Escola Valenciana presentarà servei jurídic i assessorament a tots els pares i mares que ho sol·liciten, visitant la web www.fev.org o telefonant al 963472783.


 
Topicos Asociados

Notícies

"Logeo" | Entrar/Crear Cuenta | 0 Cometarios
  
Los comentarios son propiedad de quien los envi� No somos responsables por su contenido.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :.
.:// Hacked By By0s :. diseño web
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Página Generada en: 0.125 Segundos